Αθλητισμος

Η Εθνική γίνεται πάλι ΟΜΑΔΑ

Με το 1-1 στο Βέλγιο δείχνει πως επιστρέφει στον δρόμο των επιτυχιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oregon vs. Kansas: Tyler Dorsey with 27 CLUTCH points!

Η ισοπαλία που πήρε η Εθνική μας ομάδα στις Βρυξέλλες από την ομάδα-τρόμο του Βελγίου, δεν είναι τόσο ενθαρρυντική ως αποτέλεσμα. Μπορεί να μας φέρνει στη δεύτερη θέση του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά μια ήττα από τη Βοσνία στο επόμενο ματς, θα "ακυρώσει" το σαββατιάτικο 1-1. 

Το πιο σημαντικό για τους παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε είναι πως αρχίζουν και πάλι να θυμίζουν στιβαρή ομάδα, όπως γινόταν από το 2002 ως το 2014. 

Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε με μισή ευκαιρία και χάσαμε τη δυνατότητα να κάνουμε "διπλό", μόλις στο 89ο λεπτό, όταν ο Λουκάκου μας ισοφάρισε. Από το 65' η Εθνική έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχτσίδη, ενώ στις καθυστερήσεις πήρε κόκκινη και ο Τζαβέλας. 

Το πλέον θετικό είναι πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα περιόρισε κατά πολύ μια ομάδα που έχει σημειώσει 21 γκολ στους πρώτους τέσσερις αγώνες. Εμείς δεχτήκαμε μόλις ένα στο τέλος, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Καπίνο ήταν εκεί για να αποσοβήσει κάθε κίνδυνο. 

Από τον όμιλο ο πρώτος πάει απευθείας στο Μουντιάλ και ο δεύτερος σε μπαράζ. Το Βέλγιο έχει 13 βαθμούς, η Ελλάδα 11 και η Βοσνία 10. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.