Αθλητισμος

Τι απάντησε ο Αντετοκούνμπο στο δημοσιογράφο της περιβόητης ερώτησης

Ο ίδιος ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον Έλληνα διεθνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341070-709426.jpg

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε χθες ο Έλληνας δημοσιογράφος, Ρήγας Δάρδαλης, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου απευθύνθηκε προς τον προπονητή των Warriors Στιβ Κερ ρωτώντας τον για το «οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος Έλληνας και αν μοιάζει με τον Ντουράντ».

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος, απεσταλμένος της Cosmote TV, αποσύρθηκε από την αποστολή του ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε.

Μάλιστα η Cosmote TV εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονιζόταν: «Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της Cosmote TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η Cosmote TV δηλώνει ότι:

-Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.

-Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος Ρήγας Δάρδαλης, όπως διαβάζουμε στο gazzetta.gr, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή, Γιώργος Πάνου, δήλωσε σχετικά: «Χθες έγινε από έναν εξαίρετο δημοσιογράφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας «κατάφερε» να έχει και το χειρότερο timing.

Προ ολίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη από το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του είπε «ξέχασε το, όλα καλά». Το γεγονός από την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.