Αθλητισμος

ΕΠΟ: 5 + 1 παραιτήσεις, έκτακτο ΔΣ και δρομολόγηση εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323987-667653.jpg

Πέντε παραιτήσεις που έγιναν, μια ακόμα (αλλά κορυφαία) που αναμένεται σήμερα, ένα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και η δρομολόγηση των εκλογών για τα τέλη του Οκτώβρη είναι οι ραγδαίες εξελίξεις που δείχνουν την αλλαγή σκηνικοού στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), όπου η πλευρά του Ολυμπιακού μοιάζει ν΄αποδυναμώνεται, προς όφελος της συμμαχίας ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που φαίνεται να έχουν την επίνευση του κ. Κοντονή. 

Λεπτομερέστερα:

  • Παραιτήθηκαν από το ΔΣ της ΕΠΟ πέντε μέλη, αφού παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση βτης "κάρτας υγείας"
  • Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί η παραίτηση του προέδρου κ. Γιώργου Γκιρτζίκη (φωτογραφία)
  • Έκτακτο ΔΣ ορίστηκε για τη Δευτέρα 12 του μήνα, με θέμα τον ορισμό εκλογικής επιτροπής, απόφαση που μέχρι τώρα παρακάμπτονταν
  • Στις 6 του Οκτώβρη λήγει η θητεία του υπάρχοντος ΔΣ και αναμένεται να διοριστεί προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις εκλογές
  • Η πιθανότερη ημερομηνία για την τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ), όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επικυρωθεί η αλλαγή σκηνικού, είναι η 29η του Οκτώβρη. Η πόλη όπου θα γίνει η ΓΣ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

Υπενθυμίζεται ότι, ταυτόχρονα με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, κατηγορύμενος παραβίασε δικαστική απόφαση μη συμμετοχής του στα ποδοσφαιρικά πράγματα, ενώ και η ίδια η ομάδα είναι αντικείμενο έρευνας από την Ουέφα, που πιθανολογεί συμμετοχή σε "στημένο" παιχνίδι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.