- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αλληλοκατηγορήθηκαν σήμερα Παρασκευή οι κ. Κοντονής, υφυπουργός Αθλητισμού, και Γιάννης Αλαφούζος, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με το αν ο δεύτερος ήθελε ή όχι να κλείσει η Θύρα 13 των φανατικών φιλάθλων της «πράσινης» ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Λεπτομερέστερα, οι σχετικές δηλώσεις έχουν ως εξής:
Σταύρος Κοντονής, υφυπουργός Αθλητισμού: «Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα… Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου".
Κύκλοι του επίσημου Παναθηναϊκού: «Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, και συνομιλεί τακτικά μαζί του. Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».
Υπενθυμίζεται ότι, μετά την καταδίκη του Παναθηναϊκού από τα αρμόδια δικαστικά όργανα για επεισόδια των φιλάθλων του πριν από το ματαιωμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο κ. Κοντονής πρόσθεσε ο ίδιος στις ποινές το κλείσιμο της Θύρας 13 (και 14, αφού είναι ενοποιημένες) και βαρύ επιπλέον πρόστιμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπέροχη και συγκινητική η στιγμή της βράβευσής του
Κορυφαία αθλήτρια η Ελευθερία Πλευρίτου
Οι τελικοί ποδοσφαίρου-συλλόγων και εθνικών ομάδων- που είναι προγραμματισμένοι για το 2026
Απονέμεται στον πρώτο σκόρερ της «Γηραιάς Ηπείρου»
Ο Βραζιλιάνος δεν έχει αγωνιστεί από το 2023 όταν βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για βιασμό
Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 97 παιχνίδια και έχει απολογισμό 64 νίκες, 19 ισοπαλίες και 14 ήττες.
«Μια ξεχωριστή μέρα για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα» - Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα
Ευρωπαϊκά μεγαθήρια ρωτούν για τον Έλληνα της Γκενκ
Δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση, για την 18η αγωνιστική της Euroleague
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε ένα μαγικό γκολ
Η κίνηση αυτή, που έχει καθιερωθεί σε αρκετά γήπεδα τα τελευταία χρόνια
Στο 9-7 το ρεκόρ των ερυθρόλευκων
Η ανάρτηση του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού
Μητέρα θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο η δις Ολυμπιονίκης
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην τρίτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης της εποχής Αριστοτέλη Μυστακίδη
Η απίθανη ατάκα για τα δημοσιεύματα περί φυγής από τους Μπακς
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Οι 8 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες - ανάμεσά τους και η ΑΕΚ - προκρίθηκαν απευθείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.