TV + Series

Μάικλ Γουίλιαμς: Υπερβολική δόση ναρκωτικών η αιτία θανάτου του

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Γουίλιαμς
Μάικλ Γουίλιαμς © EPA/ADAM S DAVIS

Μάικλ Γουίλιαμς: Από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέθανε ο γνωστός ηθοποιός.

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μετά τη λήψη ηρωίνης και κοκαΐνης προήλθε ο θάνατος του ηθοποιού, Μάικλ Ουίλιαμς, όπως αποκάλυψε η νεκροψία. Ο υποψήφιος για Έμμυ, γνωστός ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire», είχε βρεθεί νεκρός στις 6 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο Μάικλ Ουίλιαμς είχε βρεθεί από τις αρχές πεσμένος στην τραπεζαρία του πολυτελούς διαμερίσματός του στη λεωφόρο Kent στο Williamsburg, ενώ στο τραπέζι της κουζίνας η αστυνομία είχε βρει ηρωίνη.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του μάχες με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire», λέγοντας ότι η συμμετοχή του στο ρόλο του Little, που ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών, τον επηρέασε στην πραγματική ζωή.

Μάικλ Γουίλιαμς: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

«Η αιτία θανάτου του Γουίλιαμς ήταν οξεία μέθη από ένα θανατηφόρο μείγμα φαιντανύλης, π-φθοροφαιντανύλης, ηρωίνης και κοκαΐνης», δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου του Γενικού Ιατροδικαστή. Ο θάνατός του κρίθηκε ως ατύχημα.

«Έχοντας αποκαλύψει την ιατροδικαστική εξέταση δεν θα σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα», δήλωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπός του Τζούλι Μπόλσερ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.