Μόνο με χοιρινό, κασέρι ωρίμανσης και πίτα τραβηχτή
Αναστασία Χασιώτη - Δημήτρης Κόσσυφας
Ο Δημήτρης και η Αναστασία γνωρίστηκαν και εργάστηκαν στη Google Αθήνας πριν ξεκινήσουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο δημιουργώντας το Travel Food People blog. Μια κολλεκτίβα από bloggers ανά τον κόσμο, που ανακλύπτουν, δημιουργούν και μοιράζονται προσωπικες ιστορίες απο τα ταξίδια τους με έμφαση στο φαγητό. Παθιασμένοι με το φαγητό και οι δυό τους, ανακαλύπτουν πάντα αυθεντικές γωνιές κάθε προορισμού, προβαλλοντας ανθρωποκεντρικές αφηγήσεις κυρίως μέσω της φωτογραφίας. Ο Δημήτρης παραμένει υπέθυνος του Travel στην ομάδα πωλήσεων της Google στην Αθήνα ενώ η Αναστασία ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της σε Real Estate στο NYU στην Αμερική.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Βελούδινες μους και κρεμ πατισερί, αέρινα μιλφέιγ, βουτυρένιες τάρτες και πολλά ακόμη στο υπέροχο ζαχαροπλαστείο της Γλυφάδας
Ταξίδι στην Ιταλία με καλό φαγητό και τέλεια κοκτέιλ
Ένα και… food και bar που αλλάζει τους κανόνες
Το τρίπτυχο «καφές, φαγητό, ποτό» σε μία από τις καλύτερες εκδοχές του
Η εξωτική κουζίνα Nikkei σε χαλαρή ατμόσφαιρα και τιμές
Εμφανίστηκε στη γειτονιά του Μετς αμέσως μετά το lockdown και κάνει ήδη χαμό!