«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Στέλιος Παρλιάρος
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
«Το αλεύρι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο για τη μαγειρική. Είναι φορέας της παράδοσης, ένας σύνδεσμος με το παρελθόν»
Ένα απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας που ξεπερνά τα πολιτισμικά σύνορα και τις μαγειρικές παραδόσεις
Πώς να επιλέξετε και πώς να συντηρήσετε σωστά τα αυγά με τα tips του Στέλιου Παρλιάρου
«Πάντα μου άρεσε η κουζίνα αυτής της χώρας. Ειδικά για τα γλυκά την είχα πάντοτε σύμβουλο στις συνταγές και στους πειραματισμούς μου»
Πρέσβειρα των τροπικών νησιών, είναι η μυρωδιά της βανίλιας που μας έρχεται πρώτη στον νου όταν μιλάμε για ζαχαροπλαστική. Τώρα και στη μαγειρική!
«Η γεύση της βγαλμένη από την παιδική ηλικία, το άρωμά της αποπλανητικό. Μαύρη και λυγερή, με μαγικές ιδιότητες, κάποιοι λένε πως η βανίλια υπνωτίζει, εγώ προτιμώ να λέω πως ξυπνά»
Ένα αγαπημένο γαστρονομικό υλικό που έχει καταφέρει να «τρυπώσει» στις κουζίνες όλης της γης και αδιαμφισβήτητα νοστιμίζει κάθε φαγητό και γλυκό
Η οικογένεια μαζεμένη στο γιορτινό τραπέζι και όλοι χαρούμενοι να λένε και να ξαναλένε τις ίδιες παλιές ιστορίες
Ο Στέλιος Παρλιάρος παντρεύει το τυρί με το γλυκό και πειραματίζεται