Μάρω Κουρή.

Μάρω Κουρή

Η Μάρω Κουρή θυμάται τις πρώτες εικόνες της, μαυρόασπρες, στην πλατεία Βάθη όπου μεγάλωσε. Άγγιξε το παιδικό της όνειρο δραπετεύοντας στις Ινδίες. Μετά βρήκε το δρόμο: Φωτορεπορτάζ.

H Μάρω Κουρή είναι πολυβραβευμένη παγκοσμίως φωτορεπόρτερ, βιωματική ψυχοθεραπεύτρια από το Osho Humaniversity της Ολλανδίας και πιστοποιημένη 4D Dream Coach. Φωτογραφίες και κείμενά της δημοσιεύονται σε έντυπα όπως National Geographic, Der Spiegel, Vice, Dagens Nyheter, CNN, BBC, LFI. 

Αγαπά να μοιράζεται το πάθος της, το Κλικ της Καρδιάς, να ενδυναμώνει το πνεύμα της ομαδικότητας -team building- σε στελέχη εταιριών και σε ανθρώπους που Φροντίζουν το μονοπάτι προς τα Όνειρά τους, με δράσεις και παιχνίδια του 4D Dream-Photo Coaching. 

Οργανώνει φωτογραφικά, βιωματικά, αυτογνωσιακά εργαστήρια στις Μικρές Πατρίδες του κόσμου, σε δρόμους και τόπους προσευχής λαών της Ελλάδας, στους ιθαγενείς της Αφρικής, στην Ασία και σε όλον τον κόσμο. «Μέσα από το άνοιγμα της καρδιάς μας, με μιαν ανάσα κάνουμε Κλικ εστιάζοντας μέσα μας. Με αποδοχή της διαφορετικότητάς μας φωτογραφίΖουμε το Φως στα καθρεφτίσματά μας», λέει η ίδια. 

*Περισσότερα στο βιογραφικό της. https://marokouri.com/docs/CV_MaroKouri_Gr.pdf 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ