Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν και είναι παιδί των 90s. Δεν ήταν παιδί του κέντρου, αλλά έμαθε να είναι. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και Επικοινωνία και Διαφήμιση στο Deree. Για ένα διάστημα έζησε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε στον ΟΗΕ. Έχει αδυναμία σε ό,τι λαμπιρίζει, αλλά περισσότερο στη Ράτζα, στην -όχι και τόσο μικρόσωμη- σκυλίτσα της. Δε «συμπαθεί» και πολύ τη θέση του αεροπλάνου στο διάδρομο και την αμφιθυμία της. Εκεί που έγραφε και κατέθετε δικόγραφα στην Ευελπίδων ούσα δικηγόρος, αποφάσισε πώς η δημοσιογραφία την εξιτάρει περισσότερο. Γι’ αυτό, σήμερα είναι δημοσιογράφος στην Athens Voice και beauty, fashion & jewelry editor στο Lookmag.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Για διακοπές φέτος, έχω κλείσει αεροπορικά με την Αιρ Κοντίσιον!
Σε 10 λεπτάκια έχω ραντεβού. Ας μπω για μπάνιο!
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ξεκίνησε το "All Seasons Sale" μπαζάρ του γνωστού σχεδιαστή. Προλαβαίνεις!
Μασάζ κεφαλής και εντατική θεραπεία μαλλιών-δύο σε ένα
«Χωρίς τη μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος» - Φρίντριχ Νίτσε
20 ερωτήσεις για να πάρεις «πράσινη κάρτα» για τα ΝουΠου
Η νέα συλλογή για τα 150 Χρόνια του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία εμπνέεται από το design του εμβληματικού κτηρίου
Η επένδυση των 53 εκ. ευρώ σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό