Χριστουγεννιάτικα ψώνια είναι να ψάχνεις μιάμιση ώρα να παρκάρεις
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν και είναι παιδί των 90s. Δεν ήταν παιδί του κέντρου, αλλά έμαθε να είναι. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και Επικοινωνία και Διαφήμιση στο Deree. Για ένα διάστημα έζησε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε στον ΟΗΕ. Έχει αδυναμία σε ό,τι λαμπιρίζει, αλλά περισσότερο στη Ράτζα, στην -όχι και τόσο μικρόσωμη- σκυλίτσα της. Δε «συμπαθεί» και πολύ τη θέση του αεροπλάνου στο διάδρομο και την αμφιθυμία της. Εκεί που έγραφε και κατέθετε δικόγραφα στην Ευελπίδων ούσα δικηγόρος, αποφάσισε πώς η δημοσιογραφία την εξιτάρει περισσότερο. Γι’ αυτό, σήμερα είναι δημοσιογράφος στην Athens Voice και beauty, fashion & jewelry editor στο Lookmag.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Το ξεκίνημα της τυροκομίας φάινεται ότι έλαβε χώρα μετά την εξημέρωση των πρώτων μηρυκαστικών, κάπου στο 8.000 π.Χ.
Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν ένα τυρί να ξεχωρίσει και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης μιας περιοχής;
Για το ιδανικό πλατό, τοποθετήστε διάφορα καλούδια και δημιουργήστε έναν συνδυασμό που πάντα κερδίζει
Η αναβίωση αυτής της δεκαετίας στη μόδα είναι κάτι περισσότερο από μια φευγαλέα τάση
Πράσινο και κόκκινο, ο μόνος τρόπος να συνδυαστούν είναι ο Δεκέμβριος!
Ετοιμαστείτε για το ολόφρεσκο single “Happy Out of Love”
Ο χρυσός κανόνας: Όποιος έχει τον χρυσό, αυτός φτιάχνει και τους κανόνες. -Από το κόμικ Wizard of Id
Ο Χρήστος Γούλας, Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, PhD, μιλάει για τις παρεμβάσεις στο πεδίο της απασχόλησης και τις συνεπαγόμενες μεταρρυθμίσεις