Είναι η εποχή του αρακά, αν τον βρείτε φρέσκο… τιμήστε τον!
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Δημήτρης Ξανθούλης
Παλιός φίλος. Είδε φως και μπήκε...
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Ο Δημήτρης Ξανθούλης μένει σπίτι και συνέχεια μαγειρεύει
Δεν πάει σε εστιατόρια, –πού να τα βρει;-, και μας στέλνει τις συνταγές του
Θεματα
Ελεύθερες πολιορκημένες #1
Σούπα με κόκκινες φακές και σαλάτα με αντζούγιες από τον Δημήτρη Ξανθούλη
Resto
«Άλλοτε», το στέκι των ντόπιων και των κυνηγών της Παιανίας
Κρέατα, ψαρικά και μαγειρευτά, όλα με υλικά της περιοχής
Resto
Λελούδας: ελιές τσακιστές, μπακαλιάρος και ρετσίνα στον Ελαιώνα
Τρώγοντας στην ιστορική ταβέρνα το μενού του «παλιού κόσμου»
Resto
Τρώγοντας λαϊκά κι απλά στα Καβουράκια της Νίκαιας
Ανεπιτήδευτη, πεντακάθαρη ταβέρνα με όλα τα καλά
Resto
Seawoolf, ο θαλασσόλυκος πήγε στο Κουκάκι
Το καινούργιο εστιατόριο στο Κουκάκι αλλάζει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής
Resto
Pizza Granello (αχτύπητη!), και άλλα νόστιμα στην Περικλέους
Η παλιά, «όπισθεν Ζούλοβιτς», περιοχή μεταμορφώνεται σε ενδιαφέρουσα εναλλακτική γειτονιά
Resto
The Grand by Interni: Γλυκιά ζωή σε βεράντα με συγκλονιστική θέα
Και μενού πολυεθνικού-μεσογειακού χαρακτήρα
Resto
Μπαρμπουνάκι στη Μητροπόλεως: Όπως στην πλατεία του χωριού
Πλατάνια, δροσιές και ψαροκατάσταση σε καλές τιμές