Τρώγοντας λαχταριστό μωβ παντζαρόψωμο, ψωμί με άνθρακα, σοκολάτα και καφέ
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαριέττα Χρουσαλά στο μεγαλύτερο event μόδας και μουσικής της χρονιάς
Ο Αρχέλαος Mπίλερ φτιάχνει «μπόμπες» από φυτά στα Μελίσσια
Ελληνική σαλάτα, πιτόγυρο, φραπές, τσουρέκι με πασχαλινό αυγό και άλλα πολλά ελληνικά φαγητά μετατρέπονται σε πανέμορφα κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από μια 29χρονη κοσμηματοποιό
Ο Άρης Βέης φτιάχνει τσαρούχια εδώ και 28 χρόνια σε ένα ημιυπόγειο στο Μπραχάμι
Μöte σημαίνει συνάντηση στα σκανδιναβικά και η καλύτερη αφορμή γι'αυτό είναι ο καφές
Εντυπωσιάζει με τις ατμοσφαιρικές φωτογραφίσεις που στήνει στον τόπο από όπου εμπνεέται για την δημιουργία του κάθε ρούχου
Στην έκθεση της Basket Gallery θα δει κανείς ρούχα και αξεσουάρ από διάφορα μέρη του κόσμου, κατασκευασμένα από φυσικές ίνες, το καθένα με μια ιδιαίτερη ιστορία να το συνοδεύει
Η σειρά, το θέατρο, η δημοσιότητα, η οικογένεια, η καθημερινότητα. Η ηθοποιός μιλάει για όλα
Τα κακτοειδή καλλιεργούνται στο Καπανδρίτι από το 1945