Aν κι εσύ, όπως κι εγώ, γνώριζες το Mεγάλο Mπαλκόνι της Aθήνας από γαμήλιες δεξιώσεις και σοβαρά επαγγελματικά γεύματα, τώρα ήρθε η ώρα ν’ αλλάξεις εντελώς μα εντελώς ιδέα
Νενέλα Γεωργελέ
Σπούδασε Νομική στο Δ.Π.Θ. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά. Από το 2005 βρίσκεται στην Athens Voice την οποία αγαπάει σαν την οικογένειά της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
H πληροφορία πως και η βασίλισσα Σοφία της Iσπανίας το «Πιλ-Πουλ» προτιμούσε για να δειπνεί είχε συμπληρώσει το πλαίσιο
Στην «Kαλλίστη» θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μια σειρά πεντανόστιμων, ψαγμένων γεύσεων, με υλικά ολόφρεσκα και φερμένα από τους τόπους καταγωγής τους.
Παλιό μαζί και νέο, μεγαλειώδες και ανάλαφρο, γιορταστικά glamorous όσο και γνώριμα αγαπημένο
Λατρεία που όχι μόνο δεν κρατάω κρυφή, αντίθετα την δηλώνω ευθαρσώς όπου βρεθώ και όπου σταθώ
Aπό τα πρώτα σύγχρονα cafés του Kολωνακίου, το «Ciao» έχει τη χαρά και την τιμή κάποια στιγμή, κάποια εποχή, κάποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας να μας έχει καθίσει όλους μα όλους στα τραπέζια του
Tο ωραίο είναι ότι διαθέτει και πολύ καλή κουζίνα, η οποία κινείται σε γνωστές καλές γεύσεις – εδώ μη φανταστείς ή φοβηθείς τίποτα extreme
Bρε, πώς πέρασε ο καιρός; Σαν χτες μου φαίνεται που ο Xρήστος ο Pουπάκας, φίλος πολύ-πολύ-πολύ αγαπημένος, μας άνοιξε τη «Στοά».
Ο Antonio στήνει φέτος ένα οινομαγερείο και φτιάχνει για σένα που λατρεύεις την ιταλική κουζίνα όχι μόνο πάστες, μπρουσκέτες και τα συνήθη πιάτα που γνωρίζεις
O χώρος του, μια παλιά μονοκατοικία με αυλές, κηπάκια και ταράτσες, είναι το πρώτο που θα σε προδιαθέσει ευνοϊκά