Ο τοπ σεφ και γνώστης του ψαριού και των προϊόντων του βυθού μιλάει στην A.V.
![43861-98572.jpg 43861-98572.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/contributor/43861-98572_0.jpg)
Νενέλα Γεωργελέ
Σπούδασε Νομική στο Δ.Π.Θ. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά. Από το 2005 βρίσκεται στην Athens Voice την οποία αγαπάει σαν την οικογένειά της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Λευτέρης Λαζάρου: «Άσε το γόνο να γίνει γονιός!»
Design & Αρχιτεκτονικη
Hytra, η ανανέωση από τους Divercity Architects
Με ένα bar – καλάθι που τονίζει την ελληνική ταυτότητά της
Θεματα
Three Cents Premium: Οι Έλληνες bartenders σε μεγάλα κέφια
Οι Γιώργος Μπάγκος, Δημήτρης Νταφόπουλος και Γιώργος Τσιρίκος φτιάχνουν τα δικά τους χειροποίητα αναψυκτικά
Αρχειο
Από το Κολωνάκι ξεκίνησαν όλα...
Τα στέκια που αγαπήθηκαν, έγιναν κλασικά και μόδα που εξαπλώθηκε σε όλη την Αθήνα