Ένας γνωστός έλληνας σεφ αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός επίσημου δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Νατάσσα Καρυστινού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ήρθε στην Αθήνα να πραγματοποιήσει τα ονειρά της και ελπίζει πως θα τα καταφέρει.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε στο Προεδρικό Μέγαρο
Βιβλιο
Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη, υπάρχουν «Άσπιλοι ένοχοι»;
«Άνθρωποι φαινομενικά άσπιλοι στο παρασκήνιο κινούν τα νήματα και κάνουν … εγκλήματα».
Θεματα
Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα γλυκά έκαναν ήδη την εμφάνισή τους
Τα Χριστούγεννα έφτασαν στα ζαχαροπλαστεία Fresh!
Θεματα
Ο Pierre Marcolini είναι ο καλύτερος pastry chef του κόσμου
Πρόσφατα κέρδισε τον τίτλο του “Best Pastry Chef in the World” από το WPS
Βιβλιο
Η Αλεξάνδρα Α. Καππάτου μας εξηγεί την ψυχολογία των παιδιών
Το βιβλίο «Μεγαλώστε ευτυχισμένα παιδιά» (εκδ. Μίνωας) είναι ένας οδηγός «πρώτων βοηθειών» για όλα τα σύγχρονα θέματα που απασχολούν τους γονείς
Θεματα
Jean-Charles Métayer: η επιστροφή ενός εξαιρετικού σεφ
To καινούργιο εστιατόριο του Γάλλου σεφ ονομάζεται “Le Pavillon” και ανοίγει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι
Wine & Spirits
Vibo, το καινούργιο bistro στη Γλυφάδα αγαπάει με πάθος το κρασί
Ανοιχτό από το πρωί, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου