Χρώμα και νοστιμιά στο πιάτο σου
Κρίστυ Περρή
Σπούδασε Film Studies και γραφή σεναρίου στο Λονδίνο και από τότε ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με το γράψιμο περιμένοντας την ημέρα που θα αρχίσουν να την πληρώνουν για να βλέπει σειρές και να κουτσομπολεύει τους celebrities, τα δύο αληθινά της πάθη. Ενδιαφέρεται για την pop κουλτούρα σε πιο γενικό επίπεδο, έχει μία σχέση αγάπης-μίσους με το πρωινό ξύπνημα και αποκλείεται να της κάνεις μία ερώτηση για τους Beatles που να μην γνωρίζει την απάντηση.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
18 Έλληνες food bloggers μοιράζονται την αγαπημένη τους ανοιξιάτικη συνταγή
Θεματα
Δοκιμάσαμε τις νέες γεύσεις του Dickie Dee και πάθαμε άνοιξη
Soft το παγωτό, έντονα τα συναισθήματα