97704-195847.jpg

Θωμάς K. Ευθυμίου

Έχει οδηγήσει ό,τι κυκλοφορεί στους δρόμους ό,τι (ε, περίπου...) κυκλοφορεί τα τελευταία 30 χρόνια και δεν πιστεύει ότι η αδρεναλίνη της ταχύτητας ειναι το ζητούμενο. Αντίθετα, η χαλιναγώγησή της είναι ένα μεγάλο θέμα. Πιστεύει δε ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα δεν ειναι πιασάρικα γκατζετάκια, αλλα σώζουν ζωές. Επίσης, αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι στη γη!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

4-meeke-corsica1.jpg
Six appeal

Οι Sebastien Ogier - Julien Ingrasia με Ford Fiesta WRC κατέκτησαν τον 6ο τίτλο τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, σε μία χρονιά που χαρακτηρίζεται ως η πλέον συγκλονιστική των τελευταίων χρόνων!

av-jeep-2.jpg
Νέο Jeep Renegade: Compact πολυτέλεια και περιπετειώδης προσέγγιση

Τέσσερα χρόνια αφότου το Jeep Renegade πρωτοπαρουσιάστηκε και έφερε τις αυθεντικές οff-road ικανότητες στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, η Jeep προχωρά στην ανανέωση του best seller μοντέλου της

1972-renault-5-b.jpg
120 χρόνια Renault: Παραμένοντας προσηλωμένη στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πελατών της

Πριν από 120 χρόνια ο Louis Renault οδήγησε το πρώτο αυτοκίνητο με κιβώτιο ταχυτήτων από το εργοστάσιο μέχρι τη rue Lepic στο Παρίσι. Ήταν η στιγμή που έβαλε τη Renault στο επίκεντρο της επανάστασης των μεταφορών.

av-kia-k-.jpg
Kia Ceed: Προηγμένες τεχνολογίες άνεσης, διασύνδεσης και ασφάλειας

Η 3η γενιά του κορεατικού μικρομεσαίου της Kia έρχεται να συνεχίσει την πορεία του δημοφιλούς μοντέλου της, το οποίο διαμορφώθηκε και εξελίχθηκε στο σχεδιαστικό κέντρο της μάρκας στη Φρανκφούρτη και «χτυπάει» κορυφή!