Ο σεφ Ηλίας Γώγος μας προτείνει τη σαλάτα και το ορεκτικό του πασχαλινού τραπεζιού
Θεματα
Πατατοσαλάτα με προσούτο, τάρτα με βότανα και καπνιστή γραβιέρα
Γεννήθηκε στη γιορτινή Αθήνα πριν την αυγή των 90’s. Σπούδασε ΜΜΕ και έκανε μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Πολιτισμού. Παρατηρεί, αφουγκράζεται, γεύεται και γράφει. Απορεί συχνά μα χαμογελάει συχνότερα.
Ο σεφ Ηλίας Γώγος μας προτείνει τη σαλάτα και το ορεκτικό του πασχαλινού τραπεζιού
5+1 Καθημερινά αντικείμενα και υπηρεσίες που μας έγιναν αναγκαία