Tip of the day

Το καλύτερο βαρέλι της Αθήνας

Ό,τι ποτό σου σερβίρουν είναι χειροποίητο και το βερμούτ δικό τους.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92971-187044.jpg

Barreldier: Βαρελίσια κοκτέιλ, αποστάγματα από ουίσκι, ρούμι και τζιν, περιμένουν μέσα σε ξύλινα βαρέλια μέχρι να παλαιώσουν και να αποκτήσουν βελούδινη γεύση

Τέλεια βαρελίσια κοκτέιλ βρήκαμε στο Barreldier – το λέει και το όνομα - και είναι αυτό που μάλλον έλειπε από το αθηναϊκό bartending. Αποστάγματα από ουίσκι, ρούμι και τζιν, περιμένουν υπομονετικά μέσα σε ξύλινα βαρέλια μέχρι να παλαιώσουν και να αποκτήσουν βελούδινη και απαλή γεύση. Extra tip: Ό,τι ποτό σου σερβίρουν είναι χειροποίητο και το βερμούτ δικό τους. Και ωραιότατο brunch τις Κυριακές. (Βουλής 7, Στοά Μπολάνη, 2103254711)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.