Tip of the day

H καλύτερη σούπα dahl με κόκκινη φακή και κίτρινη φάβα, στο Παγκράτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87968-177077.jpg

Χειμωνιάτικη και τέλεια φτιαγμένη, με κόκκινη φακή και κίτρινη ινδική φάβα μαγειρεμένη με ένα μίγμα μπαχαρικών όπως μαραθόσπορος, σπόροι μουστάρδας, κάρδαμο, κύμινο, κουρκουμά, φρέσκο κόλλιανδρο και χυμό λεμονιού η σούπα dahl σερβίρεται στο καινούργιο slow food joint του Παγκρατίου, το Tortuga Food Bar. .

Κι ακόμα τορτίγιες που φτιάχνονται αυθημερόν, πατάτες που έρχονται από τη Νάξο και λαχανικά εποχής. Η ιστορία του λέει ότι ο θαλάσσιος βιολόγος Κωστής, αφού βοήθησε στη σωτηρία της θαλάσσιας χελώνας, ανέλαβε να ανεβάσει για πάντα την ποιότητα του street food: Σπιτικό στον δρόμο. Σλόγκαν του το «slow food-γρήγορη εξυπηρέτηση», έμφαση στο υγιεινό φαγητό και χαμηλές τιμές. Από τις 2 το μεσημέρι και μετά, Αρχιμήδους 1, Παγκράτι, 2130307520.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.