Tip of the day

Πού θα βρεις τα πιο αισιόδοξα αθηναϊκά post-it;

Ρίξε μια ματιά στο μετρό όσο περιμένεις να φτάσεις στον προορισμό σου

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Post-it με θετικά μηνύματα σε όλη την Αθήνα

Η σελίδα @positive.impact.69 φτιάχνει post-it με θετικά μηνύματα και τα κολλάει σε όλη την Αθήνα

«Τα πηγαίνεις περίφημα, μπράβο σου», διάβασα σε ένα μικρό πράσινο post-it μέσα στο βαγόνι του ηλεκτρικού, καθώς κατευθυνόμουν προς Μοναστηράκι. Κάπως χαμογέλασα βλέποντάς το, ήταν από τις μέρες που έχεις ανάγκη να ακούσεις κάτι όμορφο και ας είναι από ένα τυχαίο χαρτάκι. Μία εβδομάδα μετά, το μάτι μου εντοπίζει ένα ακόμα post-it, αλλά αυτή τη φορά στη μπλε γραμμή του μετρό, ενώ μαθαίνω από φίλες μου ότι είχαν βρει παρόμοια έναν μήνα πριν στο λεωφορείο. Τελικά, όποιο αθηναϊκό μέσο μεταφοράς και αν διαλέξεις για να φτάσεις στον προορισμό σου, έχεις πολλές πιθανότητες να διαβάσεις εκείνα τα αισιόδοξα μηνύματα! Άραγε, ποιος ή ποιοι κάνουν βόλτες στο κέντρο της πόλης και μοιράζουν χαρά;

Post-it με θετικά μηνύματα σε όλη την Αθήνα

Το πρόσωπο πίσω από όλα αυτά είναι ο Ερρίκος, ο δημιουργός της σελίδας @positive.impact.69. Είναι ετών 31, προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα με αισιοδοξία και σχεδόν κάθε μέρα κολλάει πράσινα, ροζ, κίτρινα και μπλε χαρτάκια που σκοπό έχουν να σου φτιάξουν τη διάθεση. «Θέλω απλά αυτό το μικρό πράγμα που κάνω να αφήνει πίσω του ένα θετικό αντίκτυπο, να χαρίζει χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων». Ένα ευχάριστο daily reminder στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως το χαρακτηρίζει. Σημείωση: Πέρασε από το Σύνταγμα και κοίταξε πιο προσεκτικά το πεζοδρόμιο όσο περπατάς, καθώς χαρτάκια βρίσκονται και εκεί -ναι, μέσα  στα πόδια σου.

Post-it με θετικά μηνύματα σε όλη την Αθήνα

Η Αθήνα έχει δικούς της ρυθμούς, κάποιες φορές σε κρατάνε σε εγρήγορση, κάποιες άλλες σε εξαντλούν. Πάντοτε όμως μπορείς να βρεις κάτι όμορφο, ακόμα και όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση, μέσα σε ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο. Στην επόμενη διαδρομή σου -ειδικά αν είναι με τον ηλεκτρικό ή το μετρό- κοίτα τριγύρω και ψάξε για το δικό σου αισιόδοξο χαρτάκι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.