Tip of the day

Πού θα φτιάξεις τα μοναδικά και απολύτως προσωπικά σου κοσμήματα;

Στόλισε το κολιέ ή το βραχιόλι σου με τα αγαπημένα σου στοιχεία

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πού θα φτιάξεις προσωποποιημένα κοσμήματα;
© Instagram @charmbargr

CharmBar: Το πρώτο μαγαζί που μπορείς να διακοσμήσεις το κολιέ ή το βραχιόλι σου όπως θες

Σου αρέσουν πολύ τα κοσμήματα αλλά συχνά δεν βρίσκεις κάτι που να σε εκφράζει; Αγαπάς τα πολύχρωμα μπιχλιμπίδια και τα παιχνιδιάρικα σχέδια αλλά οι μαξιμαλιστικοί συνδυασμοί που βλέπεις στις βιτρίνες δεν σου αρέσουν; Ησύχασε… τώρα πια μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου «προσωποποιημένα» κοσμήματα στο Charmbar, που λειτουργεί σαν ένα δημιουργικό εργαστήρι και σου προσφέρει την εμπειρία του «μοναδικού». Την ιδέα είχαν οι δύο αδερφές, η Γιολάντα και η Εριέττα Σαούγκου, που εξέλιξαν την οικογενειακή τους επιχείρηση - το κοσμηματοπωλείο Tesoro με έδρα τα Γιάννενα - σε ένα παράδεισο κοσμημάτων όπου κάποιος μπορεί να φτιάξει μοναδικές δημιουργίες βάσει του προσωπικού του γούστου και της αισθητικής του. Το Charmbar λειτουργεί εδώ και περίπου ένα μήνα και όπως μας είπαν και οι ιδιοκτήτριες δεν περίμεναν τέτοια τεράστια ανταπόκριση όμως μετά από τα πρώτα βίντεο που ανέβασαν στο TikTok τα κοσμήματα έγιναν ανάρπαστα!

Από μοντέρνα και minimal στοιχεία μέχρι κλασικά σχέδια, στο Charmbar θα διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά είδη charms, με διάφορα σχήματα, χρώματα και υλικά. Η διαδικασία είναι απλή και δημιουργική. Ξεκινάς επιλέγοντας τη βάση του κοσμήματός σου, είτε πρόκειται για ένα κομψό βραχιόλι είτε για ένα όμορφο κολιέ. Το υλικό της αλυσίδας αλλά και των charms είναι ανοξείδωτο ατσάλι, υλικό οικονομικό που όμως περνάει το τεστ του χρόνου και δεν σκουριάζει ούτε χαλάει με το νερό ή με τα αρώματα.

Στη συνέχεια προσθέτεις τα στοιχεία της επιλογής σου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε charms: γράμματα, σύμβολα, πολύτιμους λίθους, γεωμετρικά σχέδια, ακόμα και μικρά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν στιγμές ή αναμνήσεις της ζωής σου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα κόσμημα μοναδικό για σένα ή για κάποιον που αγαπάς, καθώς αποτελεί και το τέλειο custom made δώρο για μια ξεχωριστή ημέρα, όπως γενέθλια, bachelor ή βαφτίσεις. Πού θα το βρεις; Στο φυσικό κατάστημα της Tesoro, σε Γλυφάδα και Γιάννενα, αλλά και  online αν τους στείλεις ένα μήνυμα στο Instagram ή στο TikTok του CharmBar.

Info:
Tesoro: 
Κύπρου 64, Γλυφάδα, 2108981909 
Instagram:@charmbargr
TikTok:
@charm.bar.greece

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.