Tip of the day

Πού θα πας για να τα κάνεις… λίμπα με την άνεσή σου

Στο περιβόητο rage room του Ψυρρή, παρέες μαζεύονται και σπάζουν ότι βρεθεί μπροστά τους

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Που θα πας για να τα κάνεις… λίμπα με την άνεσή σου
Λίμπα / © Facebook

Λίμπα: To rage room του Ψυρρή και τι μπορείς να κάνεις εκεί

Σου έχει συμβεί να έχεις εκνευριστεί τόσο πολύ με κάποιο γεγονός που να θες να σπάσεις ότι υπάρχει μπροστά σου; Kράτησε τα νεύρα σου (…και το σπιτικό σου ακέραιο) καθώς υπάρχει ειδικός χώρος να επισκεφτείς προκειμένου να εκτονώσεις τον θυμό σου, χωρίς να σε δει και να σε ακούσει κανείς. Πιο συγκεκριμένα, στου Ψυρρή, θα βρεις το πρώτο «Rage Room» -«δωμάτιο θυμού» της Αθήνας, που απευθύνεται σε όσους ψάχνουν έναν μέρος για να τα κάνουν όλα «Λίμπα», όπως δηλώνει και το όνομά του.

Η διαδικασία είναι απλή: Ο ενδιαφερόμενος κλείνει ραντεβού, κατεβαίνει στο καλά ηχομονωμένο υπόγειο της οδού Πιττάκη 6, κι αφού φορέσει τον απαραίτητο εξοπλισμό-στολή, ειδικά γυαλιά, γάντια και κράνος -μαζί και ένα ρόπαλο-, μόνος ή  με την παρέα του, ξεδιπλώνει όλο του το  μένος πάνω σε παλιά-άχρηστα αντικείμενα όπως τηλεοράσεις και οθόνες κάθε τύπου, πληκτρολόγια και διάφορα ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια, πιάτα, ποτήρια, μπουκάλια και πάσης φύσεως αντικείμενα! Η τιμή για το καθένα κυμαίνεται από 1 έως 3 ευρώ και προέρχονται από παλαιοπώληδες ή vintage καταστήματα. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα κάποιος να φέρει από το σπίτι του, το αντικείμενο της αρεσκείας του, που επιθυμεί να καταστρέψει, όπως…. αναμνηστικά δώρα από πρώην και σχετικές κορνίζες! Επιπλέον στο εσωτερικό του Λίμπα, μπορούν να λάβουν χώρα και εταιρικά events, bachelor, πάρτι γενεθλίων.

Ιδιοκτήτες  του Λίμπα είναι η Έλενα και ο Σπύρος, που όπως μαθαίνουμε, εμπνεύστηκαν την ιδέα σε ένα ταξίδι τους στην Αργεντινή, ψάχνοντας έναν ευφάνταστο τρόπο να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός. Στην αρχή σκέφτηκαν να σπάσουν πινιάτες (χάρτινες μπάλες γεμάτες καραμέλες, γλυκά, παιχνιδάκια), αλλά δεν βρήκαν κάποιο μέρος για να το κάνουν, αντίθετα ανακάλυψαν ένα «Rage Room» που τους κίνησε την περιέργεια. Σκέφτηκαν ότι στην Ελλάδα δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο (ενώ στην Αμερική τα «δωμάτια θυμού» είναι αρκετά διαδεδομένα) και με το που επέστρεψαν αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο κι εδώ. Βρήκαν έναν οικονομικό χώρο για να στεγάσουν το ιδιαίτερο project τους και μετά από αρκετή προσωπική δουλειά έφτασαν σήμερα να μετρούν 7 χρόνια λειτουργίας.

Λίμπα, Πιττάκη 6, Αθήνα, 2114065700

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.