Tip of the day

Πού θα βρεις τεράστια ποικιλία από λουράκια για το ρολόι σου; (Κάνουν και επισκευές)

Το οποίο ρολόι δεν είναι απαραίτητο να είναι τρακτέρ, ούτε πανάκριβο για να χρειάζεται επισκευή

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πού θα βρεις τεράστια ποικιλία από λουράκια για το ρολόι σου;

Στο “Top time” θα βρεις τεράστια ποικιλία σε λουράκια ρολογιών και ευγενικό/έμπειρο προσωπικό να σε βοηθήσει

Έχω ένα ρολόι που πήρα πριν 35 χρόνια από την Ιρλανδία – εκεί το βρήκα μπροστά μου, συμπτωματικά με πέντε δεκάρες στην τσέπη, οπότε και το αγόρασα. Δεν είναι σπουδαίο ούτε καμιά διάσημη μάρκα απλώς πάει καλά (συνήθως) και με εξυπηρετεί κάνοντας τη δουλίτσα του: μου δείχνει απροκάλυπτα την ώρα όποτε το κοιτάζω.

Μια φορά μόνο στα τόσα χρόνια έχασε την ώρα το ρολογάκι μου, έμεινε πίσω κάτι οκτάωρα, το πήγα σε τεχνίτη να το σιάξει, αλλά κατά τα άλλα είναι τζάμι. Απλώς χαλάει το λουράκι του κάθε τόσο, ένας θεός ξέρει γιατί, φθείρεται, κόβεται, πάει στο διάολο, και ψάχνω άλλο λουράκι αλλά όχι ό,τι κι ό,τι – διαλέγω λουράκι όπως άλλοι άνθρωποι διαλέγουν αυτοκίνητο. Πάνω που νόμιζα ότι ο μικρότερος γιος μου δεν έχει κανένα κοινό σημείο με μένα, μου έφερε το δικό του ρολόι: της σειράς (50 ευ), με μπρασελέ που όμως δεν τον ικανοποιούσε γιατί ήταν «λίγο, ελάχιστα» μεγάλο. Οπότε πήρα το ρολόι του γιού μαζί με το δικό μου και κατευθύνθηκα εκεί που πιστεύω ότι είναι η πηγή των επισκευαστών ρολογιών, δηλαδή στην Πατησίων προς το μέρος της Ομόνοιας. Σίγουρα έχει κι αλλού ρολογάδικα, απλώς εκεί έχω συνηθίσει να τρέχω με το ρολόι στο χέρι.

Στο “Top time” στη στοά Φέξη είναι ένας πολύ ευγενικός κύριος που στένεψε όχι μία, παρά δύο διαφορετικές φορές/μέρες το μπρασελέ του γιόκα μου, κι έβγαλε μια μεγάλη θήκη με λουράκια, για να διαλέξω αντικατάσταση του δικού μου, φθαρμένου λουρακίου. Είχε μεγάλη ποικιλία και βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και του πελάτη – όταν έδειξα ένα φαντεζί λουράκι-φθηνουίτα, με κατεύθυνε ευγενικά αλλού λέγοντας «αυτό κάνει 5 ευρώ, θα χαλάσει πολύ γρήγορα!» Πήρα τελικά ένα εστέτ λουράκι (12 ευ) και δεν με χρέωσε την δεύτερη επισκευή του μπρασελέ του γιου, οπότε η όλη επίσκεψη ήτανε μπερεκέτι. 

Είναι ωραία στο “Top time” γιατί έχει χιλιάδες ρολόγια παντού και χαζεύεις, από τα ρολόγια τοίχου τύπου έγκλημα-στον-πύργο-Αγκάθα-Κρίστη, μέχρι κομψά μινιόν ρολογάκια, από ελβετικά ποπ πλαστικά Swatch μέχρι πανάκριβα τρακτερωτά ή χρυσοποίκιλτα ρολόγια. Επίσης είναι ωραία γιατί ο κύριος που επισκευάζει με καλλιτεχνικό χέρι είναι πάντα χαμογελαστός, ευγενικός και πολύ καλός στη δουλειά του. 

Top time Πωλήσεις ωρολογίων επισκευές στεγανοποιήσεις μπαταρίες λουράκια” Στοά Φέξη 45, Πατησίων 14, 210-3825421,www.toptime.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.