Tip of the day

Η πιο αμαρτωλή πανσέτα της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83489-168114.jpg

Την σερβίρουν γρήγορα αλλά την τρως αργά – slow food, served fast. Στο πρώτο slow food bar της πόλης, το Tortuga Food Bar στο Παγκράτι. Τα μυστικά της «διεθνούς» αλλά χειροποίητης tortilla, σερβιρισμένα με τη λογική του street food, έτσι όπως τα έχει επιμεληθεί ο chef Marko Rossi. Τυλιχτές τορτίγιες που δεν μπορείς να τους αντισταθείς όπως tagine μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο σε μαροκινά μπαχαρικά, τζίντζερ και αποξηραμένα φρούτα, ζουμερά κεμπάπ, φιλέτο κοτόπουλο curry μαγειρεμένο σε χυμό φρούτων, κροκέτες μανιταριού με σάλτσα blue cheese και βέβαια η θεϊκή πανσέτα τραγανή, μαριναρισμένη σε μπαλσάμικο, σόγια, μέλι και τζίντζερ. Σταματάω εδώ για το καλό όλων μας. (Tortuga Food Bar, καθημερινά από τις 2μ.μ. κι ως αργά, Αρχιμήδους 1, Παγκράτι, τηλ. 2130307520)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.