- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Το κανταΐφι αν δεν είναι σωστά μελωμένο μπορεί να μοιάζει σαν συρμάτινο σφουγγαράκι ή σαν παραβρασμένα νουντλς. Το σωστό μέλωμα διατηρεί τραγανό το κανταίφι και ίσα που υγραίνει την επιφάνειά του, μέχρι να το κόψεις και να ξεχυθεί η λαχταριστή κρέμα γαλακτομπούρεκου. Τον συνδυασμό, φτιαγμένο από χέρια ειδικών, τον πετύχαμε στο Κοσμικό που υπάρχει από το 1961. (Λ. Ιωνίας- Άγιος Νικόλαος, Χαλανδρίου 34- Αγία Παρασκευή, Πλ. Βάσως Κατράκη 6- Γλυφάδα)