Tip of the day

Πού θα φτιάξεις τα πιο ωραία αφρικάνικα κοτσιδάκια και χτενίσματα

Twisted braids, box braids, jumbo braids, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hair Dresser Stylish
Φωτογραφία: Άγγελος Μπαλατσούκας

Hair Dresser Stylish: Η Ειρήνη και η Σοφία Oυκπέμπορ στο κομμωτήριό τους στην Κυψέλη παίζουν στα δάχτυλα τα afro hair looks

Twisted braids, box braids, half braids, jumbo braids, cornrow braids, fulani braids, braided ponytail, dreads ή faux locks; Μερικοί προτιμούν πολλά και μικρά, ενώ άλλες προτιμούν λιγότερα και πιο χοντρά πλεξουδάκια που καλύπτουν όλο το κεφάλι και θυμίζουν τα γνωστά ράστα. H Ειρήνη και Σοφία Oυκπέμπορ, οι αφροελληνίδες δίδυμες αδερφές με καταγωγή από τη Νιγηρία βρίσκονται πίσω από το Hair Dresser Stylist στην Κυψέλη, κομμωτήριο που ειδικεύεται στα afro μαλλιά και σου φτιάχνουν τα πιο όμορφα και στιλάτα αφρικάνικα κοτσιδάκια. Το Hair Dresser Stylish δημιουργήθηκε για να μοιραστούν την αφρικανική κουλτούρα με τον υπόλοιπο κόσμο και να κάνουν τους Αφρικανούς να νιώθουν ότι και στην Αθήνα υπάρχει κάποιος ειδικός για τα μαλλιά τους.

Hair Dresser Stylish

Μέσα στον μοντέρνο τους χώρο, που είναι ντυμένος στα χρώματα της φύσης, έχει πίνακες με Αφρικανές γυναίκες σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, ωραίο vibe και african style, οι αδερφές Oυκπέμπορ θα σε περιποιηθούν όπως σου αξίζει. Για να δημιουργήσουν τα πλεξουδάκια, σου χωρίζουν τα μαλλιά σε πολύ μικρά τετράγωνα μέρη και τα πλέκουν σφιχτά με την βοήθεια extensions. Ο χρόνος που θα χρειαστούν για τα κλασικά κοτσιδάκια εξαρτάται από το πόσες θα σου πλέκουν εκείνη την ώρα τα μαλλιά σου, αλλά και το μήκος που επιθυμείς, ένας μέσος όρος για να ξέρεις είναι περίπου 4-5 ώρες. Τα μαλλιά σου δεν χαλάνε, αφού προστατεύονται μέσα στο πρόσθετο συνθετικό μαλλί ενώ μπορείς να τα λούσεις (αραιώνεις σαμπουάν στο νερό για να λούσεις τα μαλλιά με απαλές κινήσεις και κυρίως κάνεις βαθύ καθαρισμό όσο μπορείς στη ρίζα) και να τα στεγνώσεις κανονικά. Αν πάλι σου αρέσει το χρώμα πες στα κορίτσια να πειραματιστούν με χρωματικούς συνδυασμούς που θα σου ανεβάσουν το look και την αυτοπεποίθηση.

Hair Dresser Stylish
Hair Dresser Stylish

Φυσικά στο χώρο μπορείς να κουρευτείς, να βάψεις τα μαλλιά σου ενώ υπάρχει πληθώρα ειδικών προϊόντων για σγουρά μαλλιά που φέρνουν από το εξωτερικό, θα βρεις όλα τα είδη γενικής κομμωτικής, τις απαραίτητες χτένες για μια σγουρομάλλα και τα σωστά προϊόντα ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σου.

Hair Dresser Stylish, Kύπρου 103, Κυψέλη, 2108655004

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.