- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Το γκιουζέλ εκμέκ με παγωτό καϊμάκι «Σπέσιαλ» το φτιάχνει η «Χαρά» (Πατησίων 339 Γ) και το σερβίρει σε μεταλλικά σκεύη που έχουν σχήμα πιρόγας, με κουταλάκια σε σχήμα φτυαριού, όχι, τα κλασσικά, με σχήμα αυγού. Είναι ιδανικά για σκούπισμα στην επιφάνια του σκεύους με το παγωτό ώστε ο πελάτης να γεύεται μέχρι και το τελευταίο παγωμένο ψίχουλο του γλυκού του. Ο παράδεισος κρύβεται στις λεπτομέρειες.