Tip of the day

Το καταλληλότερο κουτάλι για γκιουζέλ εκμέκ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61292-122503.jpg

Το γκιουζέλ εκμέκ με παγωτό καϊμάκι «Σπέσιαλ» το φτιάχνει η «Χαρά» (Πατησίων 339 Γ) και το σερβίρει σε μεταλλικά σκεύη που έχουν σχήμα πιρόγας, με κουταλάκια σε σχήμα φτυαριού, όχι, τα κλασσικά, με σχήμα αυγού. Είναι ιδανικά για σκούπισμα στην επιφάνια του σκεύους με το παγωτό ώστε ο πελάτης να γεύεται μέχρι και το τελευταίο παγωμένο ψίχουλο του γλυκού του. Ο παράδεισος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.