- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η σωστή μπριζόλα T-bone πρέπει να έχει υποστεί διαδικασίες ωρίμανσης σε ειδικά ψυγεία για 120, συνεχείς, ημέρες (μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με τα γούστα). Σε αυτή την τεχνική οφείλεται η έξτρα γεύση που αποκτάει και ο τρόπος που καθαρίζεται. Όλα αυτά στο νέο, μοντέρνο και με άποψη κρεοπωλείο The Butcher Family που έχουν ανοίξει τρία αδέρφια στο Πόρτο Ράφτη. (37ο χλμ λεωφ. Πόρτο Ράφτη, τηλ. 2299078606)