Tip of the day

Η καλύτερη μπριζόλα Τ-bone ωρίμανσης 120 ημερών

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η σωστή μπριζόλα T-bone πρέπει να έχει υποστεί διαδικασίες ωρίμανσης σε ειδικά ψυγεία για 120, συνεχείς, ημέρες (μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με τα γούστα). Σε αυτή την τεχνική οφείλεται η έξτρα γεύση που αποκτάει και ο τρόπος που καθαρίζεται. Όλα αυτά στο νέο, μοντέρνο και με άποψη κρεοπωλείο The Butcher Family που έχουν ανοίξει τρία αδέρφια στο Πόρτο Ράφτη. (37ο χλμ λεωφ. Πόρτο Ράφτη, τηλ. 2299078606)