Tip of the day

Η καλύτερη μπριζόλα Τ-bone ωρίμανσης 120 ημερών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330136-682997.jpg

Η σωστή μπριζόλα T-bone πρέπει να έχει υποστεί διαδικασίες ωρίμανσης σε ειδικά ψυγεία για 120, συνεχείς, ημέρες (μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με τα γούστα). Σε αυτή την τεχνική οφείλεται η έξτρα γεύση που αποκτάει και ο τρόπος που καθαρίζεται. Όλα αυτά στο νέο, μοντέρνο και με άποψη κρεοπωλείο The Butcher Family που έχουν ανοίξει τρία αδέρφια στο Πόρτο Ράφτη. (37ο χλμ λεωφ. Πόρτο Ράφτη, τηλ. 2299078606)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.