Tip of the day

Η πιο καυτή, πιο χρυσή τηγανιτή πατάτα των Εξαρχείων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26464-122402.jpg

Στο κρητικό «Μεϊντάνι» (Θεμιστοκλέους & Αραχώβης) του Πόντιου σεφ, Αλέξανδρου. Πατάτα κομμένη στο χέρι, συνταγή της Πόντιας γιαγιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.