- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
…είναι να διαβάσεις το υπέροχο λεξικό «Η Γλώσσα της Γεύσης» της Μαριάννας Καβρουλάκη (εκδ. Άσπρη Μέρα) με την ιστορία της ελληνικής διατροφής, λήμμα προς λήμμα. Το βιβλίο θα εκπροσώπησε την Ελλάδα στην κατηγορία Γαστριμαργικής Λογοτεχνίας, στα βραβεία Gourmand που γίνονται στο Παρίσι. ( Μυττωτός = Αρχαιοελληνική σκορδαλιά με πράσο, τυρί και σκόρδο).