Tip of the day

Tο καλύτερο πρόβατο για Πάσχα στην Αθήνα

Στο Mαύρο Πρόβατο του Press Café στα Μελίσσια. Το Μεγάλο Σάββατο (από τις 21.00) και την Κυριακή του Πάσχα (από τις 13.00 έως τις 19.00) θα βρεις ένα ειδικό μενού και συνταγές που φέρνουν την παράδοση στο πιάτο σου. Από την Κρήτη και τη Θεσσαλία, μέχρι την Ήπειρο και τα νησιά του Αιγαίου, οι γεύσεις ενώνονται αρμονικά και «στρώνουν» το πιο εορταστικό τραπέζι.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Mαύρο Πρόβατο του Press Café στα Μελίσσια. Το Μεγάλο Σάββατο (από τις 21.00) και την Κυριακή του Πάσχα (από τις 13.00 έως τις 19.00) θα βρεις ένα ειδικό μενού και συνταγές που φέρνουν την παράδοση στο πιάτο σου. Από την Κρήτη και τη Θεσσαλία, μέχρι την Ήπειρο και τα νησιά του Αιγαίου, οι γεύσεις ενώνονται αρμονικά και «στρώνουν» το πιο εορταστικό τραπέζι. Τα κόκκινα αυγά και μαγειρίτσα, αλλά και αρνάκι σε διάφορες εκδοχές: αρνάκι φρικασέ καυκαλήθρες, μυρώνια, παραδοσιακό αρνάκι στη λαδόκολλα και αρνάκι φούρνου με θυμάρι τα οποία σερβίρονται μαζί με σαρμαδάκια, σαλάτες και πατάτες φούρνου. Κι αν τα Μελίσσια σου πέφτουν μακριά, στο Μαύρο Πρόβατο του Press Café στο Παγκράτι μπορείς να παραγγείλεις μαγειρίτσα για το σπίτι (θα είναι κλειστό το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα). Μαύρο Πρόβατο του Press Café Μελίσσια, 210 8102466, Σωκράτους και Ζαΐμη 2, Μελίσσια - Μαύρο Πρόβατο του Press Café Παγκράτι, 210 722346, Ιανού 31, Παγκράτι