Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Κλασικο

«Πλατόνωφ» στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου στον "Πλατόνωφ" στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
"Πλατόνωφ" στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ: ο Μάξιμος Μουμούρης και η Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου © Γιώργος Κρίκος

Τα όντα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη αφυδατώνονται και μειώνουν τον μεταβολισμό τους. Δεν τρώνε, δεν πίνουν, δεν κινούνται και η θερμοκρασία του σώματος μειώνεται στο έπακρο. Η αναδιάταξη της στάθμης του μεταβολισμού τους αρχίζει όταν η άνοιξη δείξει τα πρώτα σημάδια της.

Μετά από ένα βαρύ χειμώνα έρχεται στην επιφάνεια ένα έντονο  ένστικτο για ερωτικές συνευρέσεις. Ορισμένα είδη όντων, όπως οι αρκούδες, τα πουλιά και οι βάτραχοι λόγου χάρη, έχουν ένα έντονο κύκλο ζωής που σχετίζεται στενά με τη χειμερία νάρκη και την εναγώνια αναζήτηση ενός εταίρου μετά από αυτήν. Η αύξηση του μεταβολισμού φέρνει αύξηση της ενέργειας που μπορεί να φτάσει μέχρι τον παροξυσμό.

Ο ερωτικός παροξυσμός δεν είναι κατ΄ ανάγκην κάτι αρνητικό. Αντίθετα μπορεί να είναι ευκαιρία για περεταίρω εξέλιξη και πρόοδο.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Το πρώτο έργο του μεγάλου Ρώσου είναι ένα κολοσσιαίο σε διάρκεια έργο, που αν παιχτεί ολόκληρο η διάρκεια του κρατάει πάνω από 8 ώρες. Το έργο είναι η μήτρα όλων των κατοπινών μεγάλων έργων του Τσέχωφ καθώς περιέχει πρόσωπα και καταστάσεις που ο συγγραφέας διαπραγματεύτηκε στα διάσημα κατοπινά του έργα που έμειναν στην ιστορία.

Μια καινούργια δραματουργική επεξεργασία, απολύτως βασισμένη στο πρωτότυπο θα δώσει την ευκαιρία για μια νέα ρηξικέλευθη παράσταση.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Καμτσής
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μάξιμος Μουμούρης, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου, Μαριάνθη Φωτάκη, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Λαμπρινή Θάνου, Γιάννης Ζέρβας, Ιωάννα Μυλωνά, Νίκος Καμτσής
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κυψελη Τόπος Αλλού
Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων

2108656004

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου στον "Πλατόνωφ" στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
«Πλατόνωφ» στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
από 18/11/2023 έως 07/01/2024

κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Από €12