Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Bar Theatre

Το άγιο έγκλημα

Στο El Convento Del Arte

Διάρκεια: 120'
81488-164452.jpg

Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν αν κατα τη διάρκεια του δείπνου σας εξιχνιάζατε ένα μυστήριο ανακρίνοντας τους ηθοποιούς μια θεατρικής παράστασης; Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου είναι μια διαδραστική παράσταση που υπόσχεται μια άκρως απολαυστική πρόταση ψυχαγωγίας: οι θεατές παρακολουθούν ένα μυστήριο, το οποίο καλούνται να εξιχνιάσουν, απολαμβάνοντας το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

Πώς παίζεται: Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι θεατές λαμβάνουν ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου, ανακρίνοντας τους ηθοποιούς και αξιολογώντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία που τους παρέχονται. Το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας είναι έντονο, αφού οι ηθοποιοί έρχονται σε άμεση επαφή με τους θεατές.

Η υπόθεση: Η μονή του Εσταυρωμένου είναι μια μονή με μεγάλη ιστορία, παράξενους μοναχούς και ένα τεράστιο μυστικό... Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η Σοφία Μακρυλόφου, ερευνήτρια-θρησκειολόγος, που έχει βαλθεί να το ανακαλύψει. Η Σοφία περνάει τις πύλες της μονής με πρόσχημα να μελετήσει τη ζωή των μοναχών. Αμέσως όμως μετά τη βραδινή προσευχή, η Σοφία θα βρεθεί νεκρή στην κεντρική αίθουσα της μονής. Ύποπτοι είναι όλοι οι μοναχοί της μονής. Ο Ιωάννης, ο τρελός ηγούμενος. Ο Λουκάς, ο αυστηρός ταμίας. Ο Διονύσιος, ο υπερβολικά κοσμικός μάγειρας. Και η Μαρία, η… ιδιαίτερη καλόγρια-καθαρίστρια.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Σαρακατσάνης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη