Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Παιδικο

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας στο Embassy Theater

Η παράσταση «Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» για δεύτερη χρονιά στο Embassy Theater
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον ρόλο του Γουίλι Γουόνκα © Πάνος Γιαννακόπουλος

Ο Τσάρλι Μπάκετ είναι ένα πολύ φτωχό αγόρι που ζει με τη μαμά του και τους τέσσερις παππούδες του σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Όλα αρχίζουν όταν η μικρή πόλη του Τσάρλι αναστατώνεται από την εμφάνιση ενός ζαχαροπλαστείου με τις διάσημες  σοκολάτες Γουόνκα! Μεταμφιεσμένος ιδιοκτήτης ο  εκκεντρικός Γουίλι Γουόνκα που ξαφνικά ανακοινώνει ότι  θα ξανανοίξει τις πύλες του εργοστασίου του σε πέντε τυχερούς που θα βρούν το  χρυσό χαρτάκι ανάμεσα σε εκατομμύρια σοκολάτες  σε όλο τον κόσμο! Νικητές, ο λαίμαργος Αύγουστος Κλουπ, η κακομαθημένη ΒερούκαΣόλτ, η ποπινφλουένσερ και στaρ της τσιχλόφουσκας Βιολέτα Μπορεγκάρ, ο εθισμένος τηλεορασόπληκτος Μάικ Τιβι και τελευταίος τυχερός ο σεμνός Τσάρλι Μπάκετ που λατρεύει  τις σοκολάτες Γουόνκα και πάντα ονειρευόταν να ζήσει από κοντά την εμπειρία της κατασκευής της σοκολάτας στο περίφημο εργοστάσιο Γουίλι Γουόνκα!

Όταν οι πύλες ανοίξουν, ο μικρός Τσάρλι Μπάκετκαι οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι νικητές θα ξεκινήσουν ένα απρόβλεπτο ταξίδι στο παράξενο εργοστάσιο που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή τους, μέσα από τον κόσμο της φαντασίας του Γουίλι Γουόνκα, με ποτάμια ζεστής σοκολάτας, τρελούς σκίουρους στο εργοστάσιο με τα καρύδια, δάση με τεράστια χρωματιστά ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια και άλλα υπέροχα μυστηριώδη σκηνικά τοπία, τα οποία αποκαλύπτονται από την ομάδα της περίεργης μικροσκοπικής φυλής των Oompa-Loompas που φτιάχνουν τις περίφημες σοκολάτες Γουόνκα και δίνουν ένα απρόβλεπτο κωμικοδραματικό μάθημα ζωής στους 4 υποψήφιους. Μοναδικός νικητής που ξεπερνά με τη δύναμη της ακεραιότητας και την προσήλωση στο στόχο του τις δοκιμασίες του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα θα αναδειχθεί ο ταπεινός Τσάρλι Μπάκετ που κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γουίλι Γουόνκα για πάντα!

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Βάλαρης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σπύρος Ντούγιας, Γιώργος Καραμολέγκος, Πέτρος Ξεκούκης, Γιάννης Βογιατζάκης, Ελένη Δήμου, Λία Ζάιου, Πέτρος Ιωάννου, Στέλιος Κέλλερης, Μάριος Μαριόλος, Γιώργος Μαρτίνος, Ζέτα Μαστροδούκα, Μάντυ Μαστροδούκα, Αρμάν Eδουάρδος Μενετιάν, Εύα Σταμάτη, Δανάη Τσιρώνη, Φαίδων Φαρίντ, Αννα Φιλιππάκη, Γιώργος Φράγκος.
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: David Greig (βασισμένο στο μυθιστόρημα του Roald Dahl)

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κολωνακι Embassy Theater
Πατριάρχου Ιωακείμ 5, Κολωνάκι

2103469154

Η παράσταση «Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» για δεύτερη χρονιά στο Embassy Theater
Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας στο Embassy Theater
από 23/11/2024 έως 05/01/2025

κάθε Σάββατο 14:30

από 23/11/2024 έως 05/01/2025

κάθε Κυριακή 11:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

20€- 25€- 35€- 45€