Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

Οι Ήρωες επιστρέφουν στο Θέατρο Ψυρρή

Οι Ήρωες επιστρέφουν στο Θέατρο Ψυρρή

Πριγκίπισσες από την Μόσχα, σαδομαζοχιστές φύλακες και πολιτικοί κρατούμενοι, ιερόδουλες, gay Ηπειρώτες, ακολουθούν τα βήματα του tango, χορεύοντας τσάμικο και τραγουδούν στη σκηνή του Θεάτρου Ψυρρή βαριά ποπ και ελαφριά ζεϊμπέκικα προσφέροντας υψηλή θετική ενέργεια.

Μια μουσικοσατυρική παράσταση στα όρια της επιθεώρησης. Εδώ που οι Ήρωες εμπνέονται από τα όνειρα, τη ματαίωση, τη μοναξιά, την ενοχή, από δραματοποιημένα από την αιφνιδιαστική ύπαρξη του παραλόγου και της ανθρώπινης γελοιότητας. Η επιθεώρηση στα καλύτερα της!

Όσοι μέχρι τώρα δεν έχετε πάρει γεύση από Ήρωες σπεύσατε!
Στόχος των Ηρώων η ίδια η ζωή.

Τα διαχρονικά σατιρικά κείμενα των «Ηρώων» εμπνέονται από την ανθρώπινη αντίφαση, το κιτς, τον έρωτα, τη φθορά, τον θάνατο αναζητώντας το γελοίο του δράματος. Ο χώρος που τους αναλογεί είναι ο χώρος που ζει και κινείται ο απλός άνθρωπος μέσα στη σύγχρονη κοινωνία η οποία διαμορφώνει συνειδήσεις, ρόλους, ηθική, αναδεικνύοντας τα ευρήματα και τις παρατηρήσεις της συγγραφέως.

Σημείωμα της δημιουργού

Έφτιαξα τους Ήρωες μου το 2006. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τη δύναμη να αναλάβω την ευθύνη να παρουσιάσω συνολικά γράφοντας, σκηνοθετώντας, χορογραφώντας, ένα πλαίσιο χαράς αγάπης και εμπιστοσύνης. Φτου κι από την αρχή δηλαδή; Ναι. Το παράλογο και το άγνωστο μας κάνουν να διαφέρουμε από τα άλλα ζωάκια. Η ομορφιά της αβεβαιότητας γεννάει την αγάπη. Έψαξα και ξαναβρήκα νέους ταλαντούχους ανθρώπους για να σας παρουσιάσω πάλι τους Ήρωες! Μαζί με την «Νατάλια» θα σας συστήσω κι άλλους.

Απ´ όλα τα είδη θεάτρου το βαθύτερο βίωμα πραγματικής απόλαυσης και γι’ αυτούς που την κάνουν και γι’ αυτούς που την βλέπουν είναι η επιθεώρηση. Πόσο μάλλον μια επιθεώρηση στηριγμένη σε όνειρα και εφιάλτες.

H Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ελένη Γκασούκα
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Δημήτρης Φιλιππίδης, Χρήστος Γεωργαλής, Γιώργος Φασουλάς, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Πάνος Αποστολοπουλος, Ντένια Στασινοπούλου, Ιωάννα Καλλιτσάντση. Ήρωες μουσικοί: Ευριπίδης Ζεμενίδης, Θοδωρής Κοντάκος, Σταύρος Τσαντές, Λευτέρης Πορτοκάλογλου
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ελένη Γκασούκα

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ψυρρη Θέατρο Ψυρρή
Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή

6983206704

www.theatropsyrri.gr

Οι Ήρωες επιστρέφουν στο Θέατρο Ψυρρή
Οι Ήρωες επιστρέφουν στο Θέατρο Ψυρρή
από 23/10/2024 έως 30/11/2024

κάθε Τετάρτη, Κυριακή 20:00

από 23/10/2024 έως 30/11/2024

κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πλατεία: Ζώνη Α 26€, Ζώνη Β 22€, Ζώνη Γ 19€ / Εξώστης: Ζώνη Α 19€, Ζώνη Β 17€, Εξέδρα 15€. Μειωμένα: Μειωμένο Πλατεία (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Άνω 65 ετών κλπ.) 18€ / Μειωμένο Εξώστης (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Άνω 65 ετών κλπ.) 16€