Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Grupo Oya στο JazzPoint

Οι Grupo Oya σε ρυθμούς latin και Salsa! Μουσική… για τα πόδια! Ένα φρέσκο σχήμα οι «Grupo Oya» έρχονται με διαθέσεις να μας ξεσηκώσουν και να χορέψουμε σε latin ρυθμούς με πολύ salsa, cumbia, cha cha, guaracha, merengue! Το σχήμα δημιουργήθηκε το Φλεβάρη του 2015 και αποτελείται από 5 άτομα:Ο Reynaldo Hernandez (Φωνητικά) είναι από Βενεζουέλα, ο Xavier Rico (Κόνγκας) από Μεξικό , ο Pedro Fabian (Timbales) από Περού και ο Παύλος Μαραγκός (Μπάσο) με τον Αλέξανδρο Καραδήμο (Κιθάρα) που πλαισιώνουν τη μπάντα!

99357-198634.jpg

Οι Grupo Oya σε ρυθμούς latin και Salsa! Μουσική… για τα πόδια!

Ένα φρέσκο σχήμα οι «Grupo Oya» έρχονται με διαθέσεις να μας ξεσηκώσουν και να χορέψουμε σε latin ρυθμούς με πολύ salsa, cumbia, cha cha, guaracha, merengue!

Το σχήμα δημιουργήθηκε το Φλεβάρη του 2015 και αποτελείται από 5 άτομα:Ο Reynaldo Hernandez (Φωνητικά) είναι από Βενεζουέλα, ο Xavier Rico (Κόνγκας) από Μεξικό , ο Pedro Fabian (Timbales) από Περού και ο Παύλος Μαραγκός (Μπάσο) με τον Αλέξανδρο Καραδήμο (Κιθάρα) που πλαισιώνουν τη μπάντα!

Οι Grupo Oya είναι εδώ για να ανεβάσουν τα τέμπο και να μας κάνουν να λικνιστούμε σε μια μουσική συμφωνία όπου όλες οι νότες ακούγονται καθαρές και κρυστάλλινες! Το μυστικό στη σύνθεση μιας τέτοιας ethnic– latin μουσικής είναι να παίζει κανείς με την αντίστιξη της κάθε νότας και φυσικά με τον κόσμο! Όταν οι νότες είναι σωστές έχουμε μια μουσική που πρώτα απ’όλα ξεσηκώνει τα πόδια! Οπότε εμπρός καλά μας πόδια!

Rey Hernandez - Vocals

Pavlos Maragkos - Bass

Alex Karadimos - Guitar

Pedro Fabian - Timbales

Xavier Rico - Congas

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ώρα 21.30

Είσοδος: 5 Ευρώ

 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ