Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει Μ.Θεοδωράκη στο Τριανόν

Παρουσίαση του διπλού CD «Συνάντηση» σε ένα ζωντναό ρεσιτάλ. Η Panik Platinum, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζουν το διπλό CD «Συνάντηση», όπου ο διεθνούς φήμης πιανίστας Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει έργα του μεγάλου Έλληνα μουσουργού Μίκη Θεδωράκη με την Σοφία Μανουσάκη στην ερμηνεία λυρικών τραγουδιών. Το ρεσιτάλ δίνεται στο χώρο του «Τριανόν» όπου πρωτάκουσε ο Μίκης Θεοδωράκης τον Στέφανο Κορκολή να ερμηνεύει έργα του συνθέτη.

99343-198608.jpg

Παρουσίαση του διπλού CD «Συνάντηση» σε ένα ζωντναό ρεσιτάλ.

Η Panik Platinum, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζουν το διπλό CD «Συνάντηση», όπου ο διεθνούς φήμης πιανίστας Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει έργα του μεγάλου Έλληνα μουσουργού Μίκη Θεδωράκη με την Σοφία Μανουσάκη στην ερμηνεία λυρικών τραγουδιών.

Το ρεσιτάλ δίνεται στο χώρο του «Τριανόν» όπου πρωτάκουσε ο Μίκης Θεοδωράκης τον Στέφανο Κορκολή να ερμηνεύει έργα του συνθέτη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν για αυτή τη συνεργασία η Μαρία Φραντούρη, ο Δημήτρης Κούτουλας, o Δημήτρης Βραχνός, ο Στέφανος Κορκολής, και η Σοφία Μανουσάκη.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2015

Ώρα προσέλευσης 20.30

Είσοδος ελεύθερη