Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Το Μουσικό Σύνολο Μεθ'Επόμενοι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο συνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης και η ομάδα των μπουζουκιών του «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ», φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κάνουν τις πρόβες τους, μελετούν και ανταλλάσουν μουσικές και άλλες απόψεις για το μπουζούκι και τη λαϊκή μουσική μας παράδοση. Ο συνθέτης μέσω των ανοιχτών προβών και σεμιναρίων, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις προσεχείς παραστάσεις και κονσέρτα με το Μουσικό Σύνολο «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ».

98563-197244.jpg

Ο συνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης και η ομάδα των μπουζουκιών του «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ», φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κάνουν τις πρόβες τους, μελετούν και ανταλλάσουν μουσικές και άλλες απόψεις για το μπουζούκι και τη λαϊκή μουσική μας παράδοση.

Ο συνθέτης μέσω των ανοιχτών προβών και σεμιναρίων, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις προσεχείς παραστάσεις και κονσέρτα με το Μουσικό Σύνολο «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ».

Απώτερος σκοπός του Θανάση Πολυκανδριώτη από το 1993, που δημιούργησε το Μουσικό Σύνολο μπουζουκιών, είναι η μετάδοση της αγάπης του για το μπουζούκι στους νέους ανθρώπους και μέσω αυτών η συσπείρωση όσων πραγματικά αγαπούν τη λαϊκή μουσική παράδοση της πατρίδας μας.

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ώρα 13:00

Είσοδος ελεύθερη