Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Athens Lindy Hop στο Lost N Found

Mε τους Athens Lindy Hop θα γιορτάσουμε το τελευταίο Big Swing για φέτος αλλά και το World Lindy Hop Day (που έχει οριστεί στα γενέθλια του Frankie Manning), με ένα πολύ ξεχωριστό live! Ο Anamateur (κατά κόσμον Γεώργιος Θ. Αναματερός) είναι ένας πιανίστας και τραγουδιστής που αναβιώνει το κωμικοτραγικό στοιχείο της jazz του ’20 και του ’30 μέσα από άγνωστους θησαυρούς των Fats Waller, Cole Porter, George Gershwin και Thelonious Monk.

98400-196988.jpg

Mε τους Athens Lindy Hop θα γιορτάσουμε το τελευταίο Big Swing για φέτος αλλά και το World Lindy Hop Day (που έχει οριστεί στα γενέθλια του Frankie Manning), με ένα πολύ ξεχωριστό live!

Ο Anamateur (κατά κόσμον Γεώργιος Θ. Αναματερός) είναι ένας πιανίστας και τραγουδιστής που αναβιώνει το κωμικοτραγικό στοιχείο της jazz του ’20 και του ’30 μέσα από άγνωστους θησαυρούς των Fats Waller, Cole Porter, George Gershwin και Thelonious Monk.

Σαν συνενόχους του έχει κάποιους από τους πιο διακεκριμένους Pros της αθηναϊκής jazz σκηνής: τον Γιάννη Κασσέτα (σοπράνο σαξόφωνο), τον Πρίαμο Μωράκη (κιθάρα) και τον Μάνο Λούτα (κοντραμπάσο).

Τετάρτη 27 Μαϊου 2015

Ώρα 21.30

Είσοδος €6 (μπίρα ή κρασί), 8 ευρώ (ποτό), 10 ευρώ (σπέσιαλ ποτό)