Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Bad Treat w/ Restless Ocean + Violent Cartoons στο six d.o.g.s

97729-195855.jpg

Το Σάββατο 6 Ιουνίου οι Bad Treat, οι Restless Ocean και οι Violent Cartoons συναντώνται στην σκηνή του six d.o.g.s για μία δυνατή rock συναυλία με ελεύθερη είσοδο και περισσή ενέργεια.

Οι Bad Treat είναι ένα power trio με ξεκάθαρες hard n' blues επιρροές. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2012 και μετά από πολλές αλλαγές στο line-up της είναι πλέον έτοιμη να μπει στο studio και να ηχογραφήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Οι Restless Ocean σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2014. Επηρεασμένη από παλιά μεγάλα αλλά και σύγχρονα συγκροτήματα, η μουσική τους είναι ένα εναλλακτικό μείγμα rock, garage, blues και punk των '70s.

Οι Violent Cartoons είναι ένα rock trio (κιθάρα, μπάσο, τύμπανα) απο την Αθήνα. Στην μουσική τους συνδυάζουν στοιχεία progressive, funk και ψυχεδελικά στοιχεία με την ένταση που ωφείλει να έχει ένα καλό rock συγκρότημα. Σχηματίστηκαν το 2011 και έκτοτε έχουν παίξει σε διάφορα μαγαζιά της πόλης όπως στο BIOS και το six d.o.g.s, ενώ το 2012 είχαν ανοίξει την τρίτη ημέρα του Schoolwave.Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο EP.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ώρα 20:30

Είσοδος Ελεύθερη