Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Psychedelic Trips to Death στο six d.o.g.s

Οι Psychedelic Trips to Death έρχονται για ένα live στην Αθήνα λίγο πριν ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για τo νέο τους άλμπουμ. Με setlist που περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό νέων τραγουδιών, η μπάντα θα φανερώσει το νέο της ήχο, που παντρεύει χαοτικά το garage με την dream pop.

96974-194319.jpg

Οι Psychedelic Trips to Death έρχονται για ένα live στην Αθήνα λίγο πριν ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για τo νέο τους άλμπουμ.

Με setlist που περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό νέων τραγουδιών, η μπάντα θα φανερώσει το νέο της ήχο, που παντρεύει χαοτικά το garage με την dream pop.

Οι Psychedelic Trips To Death δημιουργήθηκαν το 2010 στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας ως αφετηρία σκοτεινές και θορυβώδεις επιρροές, κυκλοφόρησαν το Malibu (2012) και το Love & Death EP (2014). Κομμάτια των κυκλοφοριών συγκαταλέχθηκαν σε συλλογές εντός και εκτός συνόρων. Έχοντας εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως οι The Black Angels, Singapore Sling, The Underground Youth αλλα και σε venues όπως αυτό του Berlin Psych Fest, αποτελούν μια απο τις πιο ενεργές και δυναμικές μπάντες του χώρου.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Azraq Sahara, ένα σχήμα lo-fi αισθητικής με surf κιθάρες και mediterranean folk επιρροές.

Σχηματίστηκαν τον Οκτώβρη του 2013 στην Αθήνα. Το debut album τους "Radamenes" θα κυκλοφορήσει σύντομα από την TBMr Records.

Παρασκευή 15 Μαϊου 2015

Ώρα 21.30

Είσοδος 5 ευρώ