Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Blend: Sonja Moonear w/ Mikee + Manolaco στο six d.o.g.s

Το Blend προσκαλεί στο six d.o.g.s την απόλυτη underground Ελβετίδα καλλιτέχνιδα, Sonja Moonear. ‘Ψυχή’ του label Ruta5, με συναρπαστικό μουσικό background, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας της, εξασφαλίζοντας επαναλαμβανόμενες συνεργασίες με μεγαθήρια της σκηνής, όπως οι Luciano και Ricardo Villalobos. Η Moonear μετά από χρόνια σπουδών στην κλασική μουσική, αποφάσισε ν' αντικαταστήσει τα πλήκτρα του πιάνου με pick-up και drum machines και ν' αναβαθμίσει το τεχνικό της υπόβαθρο αποκτώντας γνώσεις ηχοληψίας.

94448-189844.jpg

Το Blend προσκαλεί στο six d.o.g.s την απόλυτη underground Ελβετίδα καλλιτέχνιδα, Sonja Moonear.

‘Ψυχή’ του label Ruta5, με συναρπαστικό μουσικό background, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας της, εξασφαλίζοντας επαναλαμβανόμενες συνεργασίες με μεγαθήρια της σκηνής, όπως οι Luciano και Ricardo Villalobos. Η Moonear μετά από χρόνια σπουδών στην κλασική μουσική, αποφάσισε ν' αντικαταστήσει τα πλήκτρα του πιάνου με pick-up και drum machines και ν' αναβαθμίσει το τεχνικό της υπόβαθρο αποκτώντας γνώσεις ηχοληψίας.

Ο ήχος της, κατά βάση minimal, είναι τόσο εκπληκτικά απρόβλεπτος, «διαστημικός» και μυστηριώδης που αντανακλά καινοτομία και μια ανήσυχη δημιουργικότητα. Είναι σαφές οτι η αυτή η παραγωγός και DJ της tech house και techno από τη Γενεύη αποτελεί ένα αυθεντικό ταλέντο που μας ταξιδεύει στον ηλεκτρονικό ήχο του μέλλοντος.

Μαζί της στο six d.o.g.s οι resident DJs του Blend, Μikee και Manolaco.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μετά τα μεσάνυχτα

Eίσοδος 12 ευρώ