Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Audiorama: John Dimas w/ Lee Burton, BODJ στο six d.o.g.s.

92447-224112.jpg

Τα Audiorama Club Nights επιστρέφουν για μια ακόμα σεζόν στο Gig Space του six d.o.g.s. Στο πρώτο φετινό party τους οι Audiorama residents, Lee Burton και BODJ, παρέα με τον John Dimas θα προσφέρουν στο αθηναϊκό κοινό μια γεύση ποιοτικής, γνήσια χορευτικής μουσικής.

Όλα ξεκίνησαν από δυο decks και έναν μείκτη σε ενα εφηβικό δωμάτιο στη Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση του John Dimas, μια σχολική εργασία αποτέλεσε έναυσμα για μια σημαντική καριέρα. Fast forward μερικά χρόνια αργότερα και επηρεασμένος από τους ήχους του Chicago House, χτιζει μια εντυπωσιακή συλλογή δίσκων και ακονίζει τις ικανότητες του ως DJ στην γενέτειρα του Θεσσαλονίκη. Γρήγορα αποκτά φήμη για τα εκπληκτικά sets του με τρια decks και σπάνιους house δισκους και οι πρώτες διεθνείς εμφανίσεις σε clubs και festivals του εξωτερικού είναι γεγονός. Le Nuit Sonores στη Lyon, The Rainbow στο Birmingham, Fabric στο Λονδίνο, το θρυλικό Circoloco στο DC-10 στην Ibiza όπως επίσης τα Watergate, Katerholzig, Chalet και Tresor στο νέο του ''σπιτι'', το Βερολίνο. Με μια πληθώρα κυκλοφοριών σε ετικέτες όπως οι Bass Culture, Claap, Dame Music, One Records αλλά και στη δική του Elephant Moon, o John επαναπροσδιόριζει τον μοντέρνο house ήχο.

Ο Lee Burton, κατά κόσμον Λευτέρης Καλαμπάκας, γεννήθηκε στην Αθήνα στα μέσα του ’80. Σπούδασε κλασσική και jazz κιθάρα, συμμετείχε σε διάφορες μπάντες και ξεκίνησε να συλλέγει δίσκους στην εφηβεία του. Στα 19 του ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον τομέα της παραγωγής και του djing. Ακολούθησαν το ντεμπούτο του “Lullaby” ως Liberto στην Κlik Records, πληθώρα σόλο κυκλοφοριών αλλά και συνεργασιών με εταιρείες εντός και εκτός συνόρων (Trapez, Zenit), η γένεση του “Lee Burton” alias το 2009 με αναμορφωμένο ήχο και η δισκογραφική επιστροφή του στην Klik records με το άκρως επιτυχημένο, εντός και εκτός συνόρων, “Busy days for fools” LP, πού κέρδισε την υποστήριξη σημαντικών προσωπικοτήτων της σκηνής, όπως ο Laurent Garnier και ο Michael Mayer. Με νέες κυκλοφορίες, remix και συνεργασιες με σεβαστά labels (Infine, Amam, IRR), εμφανίσεις σε club και festival ανά τον κόσμο (Monarch USA, Salon Daome CΑ, Festival Yeah!, Workshop Infine FR, Solyanka, Dom Beat RU, U-60311 GER, A.K.A, Micro, The Egg UK, ΕνTECHNO Festival GR, Cavo Paradiso GR), τη συνίδρυση του record label και club night “Audiorama” (με τους Bodj και Alex Dimou), και τις εμφανίσεις του ως resident Dj στo six d.o.g.s, ο Λευτέρης δίκαια θεωρείται από τους πιo δραστήριους παραγωγούς της γενιάς του. Tο 2015 τον βρίσκει στο studio, να ολοκληρώνει το επόμενο άλμπουμ του.

Ο Bodj ή αλλιώς Γιώργος Ζαχαρίου, είναι ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της συνεχώς εξελισσόμενης house μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Πολυπράγμων DJ, μουσικός παραγωγός, vocallist, ένας εκ των resident DJs του six d.o.g.s και συνιδρυτής του Audiorama label/club night (μαζί με τους Lee Burton & Alex Dimou), μετρά εμφανίσεις σε festivals όπως το EνTECHNO, καθώς και σε underground venues της χώρας και του εξωτερικού, όπως το θρυλικό Cookies στο Βερολίνο, το WakeUp Call στην Κωνσταντινούπολη κ.α. Τα sets του αφήνουν να διαφαίνονται οι επιρροές του από jazz, soul, hip hop και 80s electro μέχρι την house του Σικάγο και της Νέας Υόρκης, ενώ έχει υπογράψει πληθώρα κυκλοφοριών σε ετικέτες του εξωτερικού όπως οι Karton, Novus, Ruis, Movida, Claap κ.α.

Σάββατο 7 Noεμβρίου 2015

μετά τα μεσάνυχτα

είσοδος 7 ευρώ