Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Poem: “The Unplugged Experience” στο six d.o.g.s

Το πρώτο ακουστικό live στην ιστορία των Poem θα πραγματοποιηθεί, σε ένα ακόμα “The Unplugged Experience”. Το υπέροχο “The Great Secret Show” του 2009, κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους, τους ανέδειξαν σε μια ενεργητική και υψηλών τεχνικών-μουσικών αποδόσεων μπάντα επί σκηνής. Απόρροια όλων αυτών αποτέλεσε η αξιομνημόνευτη συναυλία του σχήματος, στο Terra Vibe, στο πλευρό του Ozzy Osbourne, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους.

92443-186144.jpg

Το πρώτο ακουστικό live στην ιστορία των Poem θα πραγματοποιηθεί, σε ένα ακόμα “The Unplugged Experience”.

Το υπέροχο “The Great Secret Show” του 2009, κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους, τους ανέδειξαν σε μια ενεργητική και υψηλών τεχνικών-μουσικών αποδόσεων μπάντα επί σκηνής. Απόρροια όλων αυτών αποτέλεσε η αξιομνημόνευτη συναυλία του σχήματος, στο Terra Vibe, στο πλευρό του Ozzy Osbourne, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους.

Η παύση που ακολούθησε έβαλε τους Poem στη διαδικασία καλλιτεχνικών αναζητήσεων, ραγδαίων ανακατατάξεων και αλλαγών στη σύνθεσή τους. Φέτος, έχοντας στα σκαριά την κυκλοφορία του - ήδη ηχογραφημένου - album τους “Skein Syndrome”, προγραμματίζουν τα επόμενα live τους.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για την βραδιά της Πέμπτης 2 Απριλίου. Αναμένουμε!

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ώρα 22:00

Είσοδος Ελεύθερη .