Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Steve Sai [Reset Athens] μαζί με Kobo [Seds] και Gardener στο Senza

91671-184628.jpg

Ο dj και παραγωγός Steve Sai [Reset Athens] μαζί με Kobo [Seds] και Gardener, σας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη Tech House και Techno vibes, στον υπόγειο χώρο του Senza (Λέκκα 23-25,Σύνταγμα)

STEVE SAI: Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει από τα DJ sets του Steve είναι ο εξαιρετικός συνδυασμός διαφορετικών ειδών ηλ.μουσικής κάτι που αντικατοπτρίζει τα πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Γεννημένος στην Αθήνα το 1976, ο Steve ήρθε σε επαφή με την underground μουσική σκηνή στην άνοδο της, στα μέσα της δεκαετίας του '90, και από την πρώτη εμφάνισή του το 1996 έπαιξε σχεδόν σε κάθε αναγνωρισμένο club στην Ελλάδα τόσο ως headliner ή support DJ, δίπλα σε καταξιωμένους διεθνείς καλλιτέχνες όπως Dave Seaman, Max Cooper, Minilogue, Atmos, D-Nox, Siopis, Miguel Bastida, Moshic, The Hacker, Mark Broom, Matthew Hoag και πολλούς άλλους.

Το καινοτόμο του DJ set στο original Love Parade στο Βερολίνο το 2006 για την Ntrop Recordings τον σύστησε ως σεβαστό και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη για το απαιτητικό κόσμο της Techno και μετά από δύο χρόνια σπουδών στην ηλεκτρονική μουσική παραγωγή,το 2007 άρχισε να κυκλοφορεί η μουσική του διεθνώς. Mέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 20+ tracks & Remixes σε καταξιωμένα παγκόσμιας εμβέλειας labels όπως η θρυλική Bonzai Progressive, Suffused Music, Friday Lights Exclusive, Baboon Recordings, What Happens, B2B Records, Rhythmetic Records, Micro Digital Records. O νέος του προσωπικός ήχος μπορεί να περιγραφεί ως ένα είδος Deep Tech με βρώμικες μπασογραμμές και synths .

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Έναρξη event: 23:00

Ελεύθερη Είσοδος