Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Deitra Farr & The Soul Gifr feat. Raphael Wressnig στο Half Note

DEITRA FARR & THE SOUL GIFT feat. RAPHAEL WRESSNIG Hot Blues with a Funky Soul twist !H Deitra Farr είναι μία από τις μεγάλες κυρίες και φωνές του αυθεντικού Chicago Blues. Αν και προέρχεται από την πόλη του blues - το καλλιτεχνικό της output πάει πολύ πιο πέρα από οποιαδήποτε στυλιστική κατάταξη.

90625-182747.jpg

DEITRA FARR & THE SOUL GIFT feat. RAPHAEL WRESSNIG

Hot Blues with a Funky Soul twist !H Deitra Farr είναι μία από τις μεγάλες κυρίες και φωνές του αυθεντικού Chicago Blues. Αν και προέρχεται από την πόλη του blues - το καλλιτεχνικό της output πάει πολύ πιο πέρα από οποιαδήποτε στυλιστική κατάταξη.

Η Deitra Farr τραγουδάει εκπληκτικά τα μπλουζ και σόουλ - όμως ακόμα κι αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο μπροστά στο συναίσθημα που βγάζει επί σκηνής. Ξέρουμε πως ήδη από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, "The Search Is Over" του 1997, η Deitra μας έδωσε ένα φανταστικό μείγμα από μπλουζ, σόουλ και ποπ μπαλάντες - πράγμα που αμέσως την έκανε να ξεχωρίσει. Έχοντας τις πηγές της στην σόουλ των '60's και στα γκόσπελ η Deitra βρέθηκε από μικρή πλάι σε ονόματα θρύλους του blues όπως ο Willie Mabon, ο Little Brother Montgomery, ο Sunnyland Slim, ο Homesick James κ.ά. και μέσω αυτών αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στη μουσική και η πορεία της την πάει στην κορυφή. Ελκύοντας όλο και μεγαλύτερο κοινό στις live εμφανίσεις της, η Deitra Farr είναι πια μια διεθνής καλλιτεχνική προσωπικότητα και η φωνή της, δυναμική και απαλή ταυτόχρονα, όμορφη και γεμάτη αίσθημα έρχεται να μας συναρπάσει για μια ακόμα φορά. Τώρα, μαζί της είναι οι Soul Gift και ο μάγος του hammond B-3, ο Raphael Wressnig, με την μοναδική ερμηνευτική δεξιότητα σε κάθε όψη της μαύρης μουσικής και εξπέρ στο να μετατρέπει οποιοδήποτε συναυλιακό event σε πραγματικό φάνκι πάρτι. Με αυτά τα δεδομένα, ο πήχης της ενέργειας ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά!

Από Παρασκευή 3 - Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Εισιτήρια από 20 ευρώ