Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Hot Organic Trio στο Floral

Το Hot Organic Trio δημιουργήθηκε στο 2004 από τον Γιάννη Μόνο (Hammond B3 organist, φωνή & φυσαρμονικα), τον Μάκη Αμπλιανίτη (κιθάρα) και τον Ζαφείρη Τσινάλη (drums). Σκοπός τους ήταν να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον ήχο του σόουλ τζαζ Hammond organ trio μετά τη δυναμική επιστροφή του θρυλικού Hammond B3 organ το 2000, κατι που αργοτερα ακολουθησαν αργοτερα και αλλοι στην Ελλαδα.

90497-182485.jpg

Το Hot Organic Trio δημιουργήθηκε στο 2004 από τον Γιάννη Μόνο (Hammond B3 organist, φωνή & φυσαρμονικα), τον Μάκη Αμπλιανίτη (κιθάρα) και τον Ζαφείρη Τσινάλη (drums).

Σκοπός τους ήταν να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον ήχο του σόουλ τζαζ Hammond organ trio μετά τη δυναμική επιστροφή του θρυλικού Hammond B3 organ το 2000, κατι που αργοτερα ακολουθησαν αργοτερα και αλλοι στην Ελλαδα.

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει Jazz, Soul, Funk και Blues standards και θέματα από τη δεκαετία του ’50, του ’60 και του ’70, τα οποία συνδυάζονται και με original δικες τους συνθέσεις.

Ο Γιάννης Μόνος εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή το 1985 ως Hammond organist και ιδρυτής ή συνιδρυτής πολλών Blues και Soul συγκροτημάτων όπως JUGBAND BLUES, LOT, SAX-S, BLUES FAMILY, SCHOOLBUS και THE BLUES BUG.

Εμφανίστηκε σε συναυλίες δίπλα στους MICK TAYLOR (ex Rolling Stones, John Mayall Bluesbrakers), GUITAR SHORTY, SIDNEY (Guitar Crusher) SELBY, LOUISIANNA RED και ως opening act στους JOHN HAMMOND JUNIOR, EDDY.C.CAMPBELL, LUTHER ALLISON και άλλους.

Από το 2014 η σύνθεση αλλάζει και έτσι τη θέση του Μάκη Αμπλιανίτη παίρνει ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στην κιθάρα και ο Βασίλης Πουσαίος στα τύμπανα.

Το Hot Organic Trio έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα clubs της Ελλάδας καθώς και σε Φεστιβάλ με μεγάλη επιτυχία.

Guest: Kostis Vazouras : Baritone / Alto sax,Flute

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στις 22:00

Είσοδος 3€

 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ